Cum a aparut Miscarea Masters BSC?

Din credinta ca cea mai sigura cale spre performanta este sa faci parte dintr-o echipa puternica. Antrenamentele si competitiile sunt mult mai placute atunci cand nu esti singur. Motivatia este mai mare. Iar atunci cand intervine si mandria de a face parte din familia Bucharest Sport Club... succesul este garantat.

Este un drum nou pe care am pornit in 2014. Daca ne uitam acum in urma... era firesc sa apara o echipa de Masters BSC. Suntem toti fosti sportivi profesionisti si participam cu mare placere in competitii de inot, de ciclism, de triatlon, la crosuri, la evenimente sociale sau caritabile.

De la o vreme nu numai antrenorii BSC sunt adultii care fac sport in cadrul clubului, ci tot mai multi oameni extraordinari – parintii sportivilor nostri, prietenii lor - ni s-au alaturat la antrenamentele din bazin, la turele de alergare sau de ciclism. Frumusetea si forta echipei careia i s-au alaturat a determinat acesti oameni sa isi doresca mai mult si au vrut sa incerce participari in competitii de masters si age-group sub insemnele BSC. Am primit prima propunere de acest fel si i-am dat curs fara ezitare, a venit si a doua propunere si, binenteles, am fost incantati.... au urmat participari cu insemnele BSC in competitiile de inot masters, in competitiile de triatlon age-grup, participarea primului triatlonist BSC la Half-Ironman... apoi participarea a tot mai multi oameni dragi in diverse competitii de alergare sau ciclism sub insemnele Bucharest Sport Club.

Am fost onorati si ne-am dorit sa facem ceva pentru ei. Practic toti acesti oameni ne-au lansat o provocare si ...credeti-ne... nu stam niciodata pe ganduri atunci cand oamenii vor sa faca sport alaturi de noi.