Bun venit in familia Bucharest Sport Club

Teodor Balan

BUN VENIT IN „FAMILIA” BUCHAREST SPORT CLUB MASTERS, TEODOR BALAN

 

Asa cum am facut cu toti sportivii Masters BSC, vrem sa publicam un articol despre povestea sportului pe care il practica Teodor Balan, rezultatele de pana, si proiectele de viitor si despre decizia de a intra in echipa Masters BSC... asa ca te rog sa ne raspunzi la cateva intrebari...

 

De cand si de ce atletism ... mai precis Maraton? Cum a intrat acest sport in viata ta?

De la 7 ani practic atletismul , cu 12 ani de performanta, la 7 ani ,  atunci m-a dus tata pe pista de atletism si asa s-a nascut iubirea pentru atletism. De ce Maraton? La nivel de performanta am alergat semifond , deci trecerea la Maraton s-a facut inevitabil.

 

Care sunt cele mai frumoase momente si rezultate pe care vi le-a adus pana acum sportul pe care il practici?

Am reusit sa ajung vicecampion national de juniori, deplasarile la concursuri , cantonamentele , intalnirile cu cei care mi-au fost colegi de.. suferinta, raman amintiri si momente frumoase , iar terminarea unui Maraton sau Semimaraton consider ca la aceasta varsta este o mare realizare.

 

De ce ai decis sa te alaturi echipei Masters Bucharest Sport Club? Care sunt asteptarile?

Cred ca este un proiect frumos si care trebuie sa continue , s-a creat o familie adevarata , unita si sper sa ramana  asa, iar ca asteptari nu-mi doresc decat sa termin cat mai multe curse de Maraton sau Semimaraton.

 

Ce urmeaza pentru sportivul Teodor Balan?

Antrenamente in continuare ( 4 sau 5 pe saptamana), participarea la cat mai multe concursuri in 2015 , si asa cum am promis participarea pe 1 Decembrie la SEMIMARATONUL  REINTREGIRII NEAMULUI sub sigla BSC ( sper sa obtin si o sapca BSC pana atunci) .

 

MULTUMESC SI VOI REPREZENTA CU CINSTE NOUA ECHIPA !!!!!!:)

 

 

MULTUMIM si MULT SUCCES iti dorim alaturi de noua ta echipa !

NU ESTI SIGUR CA VREI, NU ESTI SIGUR CA POTI? ORICE EZITARE DISPARE DACA PRIVESTI IN JUR. PRIVESTE AICI, LA OAMENII CARE AU AVUT CURAJUL DE A PUNE DEOPARTE INDOIALA...