LANSAREA MASTERS BSC...sau...GALA MASTERS BSC !

Nu vom uita niciodata ziua de 15 noiembrie 2014 ! O sa imi permit ceva ce fac foarte rar.... voi povesti cum am trait eu ziua nasterii Masters BSC. Destul de rar vorbesc despre mine... si stiti deja ca o fac doar atunci cand sunt impresionat... deci acum o voi face...

 

Dimineata... in agitatia pregatirilor pentru evenimentul de la ora 14, am reusit sa ajung la antrenamentul echipei de performanta... si, impins de curiozitate, am facut o vizita scurta la antrenamentul de inot sincron. In rest... emotii... emotii pentru ca nu stiam cati „musafiri” vor veni azi in casa BSC, nu stiam cate dintre vedete vor putea onora invitatia mea, nu stiam cum va fi totul... caci nu am mai facut pana acum asa-ceva.

 

OK, a venit ora anuntata... tribunele bazinului Olimpia au inceput sa se umple. Bun, avem spectatori... dar cati vor intra in apa? Sportivii de la grupa de inot adulti au inceput sa se echipeze pentru a intra in actiune :) si...impreuna cu ei... am observat cum se „echipeaza” (sau, mai bine – dezechipeaza) majoritatea parintilor din tribune. Bun, trebuie sa ii recunoastem pe cei care vor sa inoate... deci... tricouri rosii „BSC MASTERS”...si, s-a inrosit tot peisajul :) EXTRAORDINAR !!!

 

Stati putin ! Nu se poate intra in apa asa... pur si simplu... Ne trebuie incalzire. Dupa ce fiecare dintre sportivi s-a prezentat, a urmat incalzirea pe muzica... pe principiul „toata lumea face ce face profesionistul”, iar profesionistul a fost Mirela Pasca.

In timpul incalzirii, ni s-au alaturat in tribune Camelia Potec si Andreea Esca, fosta inotatoare si sustinatoare a clubului nostru ... apoi cateva echipe de filmare exact in momentul in care tot bazinul s-a transformat intr-o imensa galerie condusa de Cici Ionescu. Ce atmosfera!


Reportaj PRO TV

Nu o sa povestesc aici in detaliu tot ce a urmat...premierea sportivilor adulti cu rezultate in anul 2014... cuvintele pe care le-au spus fiecare dintre ei... aplauzele cu care au fost rasplatiti... interviurile... urarea de „Bun venit” adresata de Camelia Potec si cuvintele de incurajare rostite cu drag de Andreea Esca... bazinul plin... tribunele goale !!! ... tombola ... concursul foto.... si multe multe fotografii(multumim pe aceasta cale pentru fotografii: Catalina Filip; Mihaela Valle; Neagu Corina) - click aici pentru galeria foto!!!

Oameni veseli, atmosfera calda... poate daca eram mai multi sau mai putini nu ar fost aceeasi atmosfera... ne-am bucurat ca sportivii mai mici si parintii lor s-au cunoscut si imprietenit foarte repede cu sportivii adulti pe care nu ii cunosteau atat de bine pana acum... am auzit galerie si incurajari pentru toti....

Bilantul unei zile extraordinare si unice !

 

Inchei, cu voia Dumneavoastra, cu foarte multe multumiri... Multumesc Camelia Potec pentru ca a „semnat” cu prezenta ei certificatul de nastere Masters BSC, Multumesc Andreea Esca pentru ca ne sustine permanent si nu a ratat nici aceasta ocazie de a fi langa noi, Multumesc Adela Stan Filip pentru ideile frumoase legate de acest eveniment, Multumesc ajutorului meu permanent Nicu pentru ca a rezolvat in timp record tricouri, casti, steaguri, rollup-uri, afise si nici eu nu mai stiu ce, Multumesc Vicecampioanei Olimpice Mirela Pasca pentru repriza de incalzire,  Multumesc Cici si Cristi Ionescu care au reusit un record: sa faca galerie inotand, Multumesc celor care ne-au adus „fragmente din viata lor” pentru tombola, Multumesc Echipei de Antrenori si Sportivilor BSC care au fost alaturi de noi, Multumesc reprezentantilor mass-media care au surprins atmosfera din bazin (echipa pro Tv, Echipa „Neata cu Razvan si Dani”, ziaristilor si fotografilor prezenti), MULTUMESC tuturor celor care au imbracat tricoul Masters BSC la acest eveniment si tuturor celor care au vrut sa fie cu noi la acest eveniment.

 

BUN VENIT, VIATA LUNGA SI FRUMOASA, SPORTIVI MULTI SI VICTORIOSI DORESC MISCARII MASTERS BSC!